Je Glow Reservations-account verwijderen.
Laatst bijgewerkt: 20 juli 2026.
Accountverwijdering is definitief. Je account en de gekoppelde bedrijfsgegevens zijn daarna niet meer beschikbaar.
Direct verwijderen in de app
- Log in bij Glow Reservations.
- Open het menu en ga naar Instellingen.
- Kies onderaan Account verwijderen.
- Bevestig opnieuw je identiteit en vul je account-e-mailadres in.
- Kies Definitief verwijderen.
De actieve accountgegevens worden na bevestiging onmiddellijk verwijderd en je wordt op alle apparaten uitgelogd.
Geen toegang meer tot de app?
Stuur een verzoek vanaf het e-mailadres van je account naar contact@glowreservations.com. Vermeld je naam, bedrijfsnaam en dat je het volledige Glow Reservations-account wilt verwijderen. We kunnen bijkomende informatie vragen om je identiteit te controleren en handelen een geldig verzoek binnen 30 dagen af.
Verwijderingsverzoek sturenWelke gegevens worden verwijderd?
Beperkte uitzonderingen
Reeds verzonden e-mails kunnen niet uit de mailbox van een ontvanger worden teruggehaald. Beperkte gegevens kunnen tijdelijk aanwezig blijven in beveiligingslogs of back-ups van onze infrastructuurproviders, of langer wanneer de wet dat verplicht. Ze worden niet opnieuw gebruikt om het verwijderde account actief te maken.